Julshower – Några exempel

Inför julen och under julhelgen arrangeras ett stort antal julshower runt om i landet. Det finns shower som riktar sig till alla åldrar och julshowerna finns i alla prisklasser och smaker. Många stora artister skapar sina egna julshower och andra går tillsammans och anordnar en helkväll. Ibland kombineras julshow med julbord så man både får njuta av ett fullspäckat buffébord med julens alla läckerheter och en underhållande julshow under tiden man äter eller efter middagen.

Paketerbjudanden

Många ställen erbjuder paket, där man får såväl hotellövernattning som julbord och julshow. För den som vill åka på en julshow som finns på en annan ort än där man bor så är dessa erbjudanden ofta riktigt förmånliga, då man vanligen får rabatt på mat och hotell när man bokar julshowen. Dessutom är det enklare att endast boka ett paket, än att sitta och leta upp hotell i anslutning till den show man ska se. Då är också julbordet bokat, så man kan slå sig ner direkt och äta. Man behöver alltså inte gå runt och leta restauranger med lediga bord när man väl befinner sig i den aktuella staden utan allt är förbokat, så man kan bara ta det lugnt och njuta.

Här är några av de julshower som erbjuds runt om i landet kring jul 2014.

Julgala

Julgalan anordnas i år för 12:e året. Det är Sveriges mest populära och mest påkostade julshow med över en miljon besökare genom åren. Bland årets artister hittar man bland annat Darin, Velvet, Brolle, Alcazar, Hanna Lindblad, Basshunter och Standup med Stockholm Live. Showen hålls i Globen under december.

Hamburger Börs

På Hamburger Börs arrangeras julshow med R.E.A-gänget samt traditionellt julbord under december månad. R.E.A står för Roligt, Elakt och Aktuellt, så på Hamburger Börs hittar man troligen det roligaste julbordet i Stockholm.

Julshow med Nanne Grönwall

På Ladan i Båstad kan man under fyra helger njuta av julshow med Nanne Grönwall och hennes gäster som bland annat är Lotta Engberg, Sanne Salomonsen, Playtones och Lasse Berghagen. En fartfylld och kändistät show.

Christer Sjögrens julkonsert 2011

Christer Sjögren turnerar runt på olika svenska orter och bjuder på en klassisk stilfull och stämningsfull julkonsert. Det blir de klassiska julsångerna blandat med en hel del annat spännande och tillsammans erbjuds en trevlig underhållning med betoning på julen. Christer Sjögren har med sig Elisabeth Andreassen, Magnus Spångbergs orkester och Örebro gospel.

Wallmans

Wallmans salonger turnerar runt landet och bjuder på en julshow utöver det vanliga. Det bjuds först på ett läckert julbord, därefter en färgsprakande varietéshow med internationell touch och slutligen förvandlas lokalen till en pulserande nattklubb. Under showen blandas sång, dans och musik med traditionella julsånger.

Vet du någon mer Julshow? Skriv en kommentar nedan så publicerar vi (egenreklam är ok).

Vad tycker du om artikeln? Sätt betyg genom att klicka på stjärnorna:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Bli först att sätta betyg!)
Loading...

Hitta JulklappstipsLämna en kommentar

Ditt namn

E-mail (publiceras ej)

Sajt


Meny