Mikrotofflan
Lägg dem i mikron och plocka 90 sekunder senare ut ett par supermysiga tofflor som håller värmen i ca 2 timmar.


Förstora ett foto
Ge bort en personlig tavla som julklapp. Fotot sätts på en canvas tavla, vilket kan liknas en målarduk uppspänd på träram.


Personlig Fotokalender
Skapa en personlig fotokalender med egna bilder!


Fånga sol. Sprid ljus!
Ställ din solburk i solen, när solen gått ner stänger du locket och - vips - har du en liten burk full av sol som sprider ljus, värme och mys!


Svävande lanternan
Tänd din lanterna och se den stiga mot himlen - tyst, graciös och vacker!


Chokladfontän
Fontänen håller smält choklad varm och rinnande. Mums!


Borat Mankini
Det finaste östeuropeisk tekoindustri kan erbjuda! Borat Mankini. Kan inte annat bli annat än uppskattad som Julklapp.


Göra egna julklappar

Att göra egna julklappar är inte så svårt. Genom att tillverka sina egna julklappar kan man tjäna pengar och på så sätt fixa billiga julklappar, men man kan också göra personliga julklappar som verkligen passar mottagaren. Det finns egentligen ingen hejd på vad man kan hitta på, det är bara ens egen fantasi och ekonomi som sätter stopp för vilka julklappar man kan göra och ge bort.

Ätbara julklappar

En kategori julklappar man kan göra själv är de som är ätbara. Man kan exempelvis baka kakor och bullar och ge bort, eller koka sin egen saft och ge bort. Julgodis är förstås populärt i juletider. Man kan också välja att ta en korg eller liknande och fylla den med allehanda ätbara julklappar. Det kan vara ost och kex, frukt, vin, korv eller godis av olika slag. För att gör det hela extra festligt kan man ta cellofan och slå in korgen och sedan binda ihop allt med ett vackert snöre. Till studenten eller pensionären som inte själv vill eller kan laga mat kan man helt enkelt göra storkok, fylla ett antal matlådor och ge bort. En frys full med god hemlagad mat tackar inte många nej till.

Hantverk

Redan på dagis fixade man pärlplattor och ritade teckningar som man sedan gav bort. I skolan blev det senare julklappar tillverkade i slöjden. Denna trend kan man haka på även som vuxen. Tycker man om att pyssla eller handarbeta finns det en uppsjö med saker man kan tillverka och ge bort. Man kan snickra, virka, sticka, sy, göra smycken, skapa i lera, smida och mycket mer. På så sätt kan man verkligen skapa personliga julklappar precis i den färg och design som tilltalar mottagaren bäst.

Spaprodukter

I dagens stressiga samhälle uppskattar de allra flesta att få produkter som gör att de kan skämma bort sig själva. Du kan ge bort allt ifrån ett egenhändigt gjort presentkort där du utlovar massage till mottagaren, till att sätta samman en korg med produkter tänkta för en spakväll. Badbomber och krämer kan man också tillverka själv, så får man precis den doft som mottagaren tycker bäst om.

Fotoprodukter

På nätet finns en uppsjö av företag som erbjuder framkallning av digitalfoton. Dessa företag erbjuder också många andra produkter baserade på dina egna foton. Du kan skapa fotoböcker, fotokalendrar, muggar, pussel, musmattor, t-shirts, förstorningar och mycket annat. På så sätt kan du skapa egna julklappar som inte bara är personliga, utan också ger minnen för livet. Tänk bara på att beställa dem i god tid så du verkligen hinner få julklapparna innan jul.

Vad tycker du om artikeln? Sätt betyg genom att klicka på stjärnorna:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (52 har satt betyg, medelvärde: 3,38 av 5)
Loading...1 kommentar

  1. Anna säger:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Sådär. Bra eller dålig: Thumb up 13 Thumb down 20

Lämna en kommentar

Ditt namn

E-mail (publiceras ej)

Sajt


Meny