Mikrotofflan
Lägg dem i mikron och plocka 90 sekunder senare ut ett par supermysiga tofflor som håller värmen i ca 2 timmar.


Förstora ett foto
Ge bort en personlig tavla som julklapp. Fotot sätts på en canvas tavla, vilket kan liknas en målarduk uppspänd på träram.


Personlig Fotokalender
Skapa en personlig fotokalender med egna bilder!


Fånga sol. Sprid ljus!
Ställ din solburk i solen, när solen gått ner stänger du locket och - vips - har du en liten burk full av sol som sprider ljus, värme och mys!


Svävande lanternan
Tänd din lanterna och se den stiga mot himlen - tyst, graciös och vacker!


Chokladfontän
Fontänen håller smält choklad varm och rinnande. Mums!


Borat Mankini
Det finaste östeuropeisk tekoindustri kan erbjuda! Borat Mankini. Kan inte annat bli annat än uppskattad som Julklapp.


Upplevelsejulklappar

År 2008 blev upplevelsen utsedd till Årets julklapp. Det är inte så konstigt, eftersom det finns upplevelsejulklappar som passar alla och de flesta människor uppskattar att få en upplevelse i julklapp. Upplevelser passar bra att ge bort för den som redan har allt, eller personer som man kanske inte känner så väl och som man inte vet vad man ska köpa åt annars. Oavsett om man är gammal eller ung, oavsett om man tycker om fart och fläkt eller lugn och ro så finns det upplevelsejulklappar som passar. Upplevelser är personliga, unika, spännande och roliga julklappar både att få och ge bort. Man kan också ge bort en upplevelse som man själv följer med på, vilket också ger ett perfekt tillfälle att fly vardagen, umgås och få rå om varandra en stund.

Billiga upplevelser eller exklusiva upplevelser

Upplevelser finns i alla prisklasser. Självklart finns det exklusiva upplevelser som garanterat är ett minne för livet, som fallskärmshoppning, att vara Porscheägare för en dag, åka på vattenskotersafari eller varför inte semestra på en lyxyacht i Medelhavet. Men det finns också mängder av billiga upplevelsejulklappar som kan vara minst lika uppskattade. Det kan vara allt ifrån vinprovning, spabehandling och bio till stadsvandring, picknick, massage eller en kurs i klättring. Även om man inte har så mycket pengar så finns det alltså många upplevelsejulklappar att välja bland och det behöver inte alltid vara den dyraste upplevelsen som man minns bäst. En chokladprovning som kostar ett par hundralappar kan vara en tillräcklig minnesupplevelse för chokladälskaren.

Upplevelser för alla smaker

Det finns upplevelser som passar alla. Den som lever mitt i vardagens stress och press, kanske som småbarnsförälder eller mitt i karriären, kanske mest av allt njuter efter att fly vardagen och ta det lugnt. Dessa kanske framförallt uppskattar en lyxig middag, en helg på hotell på tu man hand eller en spaupplevelse. Andra drömmer om en adrenalinkick, att få utmana sig själv och testa något man inte gjort förut. Då finns det många spännande saker att prova på, som bungy jump, klättra i berg, forslänning, islandshästridning eller köra rallybil på en riktig rallybana. Vill man ge bort en upplevelse som garanterat ger ett minne kanske man ska satsa på något exklusivt, som att vara fotomodell för en dag, att spela in sin egen musikvideo eller att köra stridsflygplan. Till personer som njuter av god mat och dryck finns det mycket att välja bland, som chokladprovning, ostprovning, lyxmiddag, matlagningskurs, champagneprovning, whiskeyprovning eller cocktailkurs. En sådan upplevelse är inte bara rolig och minnesvärd, utan också intressant och lärorik för den som tycker om att prova nya drycker och maträtter samt vill lära sig mer om och fördjupa sina kunskaper kring mat och dryck.Vad tycker du om artikeln? Sätt betyg genom att klicka på stjärnorna:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Bli först att sätta betyg!)
Loading...Lämna en kommentar

Ditt namn

E-mail (publiceras ej)

Sajt


Meny