Mikrotofflan
Lägg dem i mikron och plocka 90 sekunder senare ut ett par supermysiga tofflor som håller värmen i ca 2 timmar.


Förstora ett foto
Ge bort en personlig tavla som julklapp. Fotot sätts på en canvas tavla, vilket kan liknas en målarduk uppspänd på träram.


Personlig Fotokalender
Skapa en personlig fotokalender med egna bilder!


Fånga sol. Sprid ljus!
Ställ din solburk i solen, när solen gått ner stänger du locket och - vips - har du en liten burk full av sol som sprider ljus, värme och mys!


Svävande lanternan
Tänd din lanterna och se den stiga mot himlen - tyst, graciös och vacker!


Chokladfontän
Fontänen håller smält choklad varm och rinnande. Mums!


Borat Mankini
Det finaste östeuropeisk tekoindustri kan erbjuda! Borat Mankini. Kan inte annat bli annat än uppskattad som Julklapp.


Ätbara julklappar

Ätbara julklappar brukar vara uppskattade. Att ge bort en chokladask görs ofta slentrianmässigt, framförallt om det är till någon man inte känner så väl. En flaska vin är ett alternativ som också ofta används som gå bort-present. Men faktum är att det finns så många andra ätbara julklappar att ge bort, som inte behöver vara vare sig dyrare eller krångligare att hitta om man inte hellre väljer exklusiva ätbara julklappar förstås, det är en smaksak – ätbara julklappar finns i alla prisklasser.

Exotiska ätbara julklappar

Våga välja exotiska ätbara julklappar. Det kan vara allt ifrån en fruktkorg med exotiska frukter till en korg full med produkter från en asiatisk butik. Det finns också många svenska produkter som kan kännas exotiska för någon som aldrig smakat dem. Eller vad sägs om renkorv, älgkorv, getmese, getost, västerbottensost och så vidare. Tänk på att gärna sätta ihop saker som passar ihop, eftersom den person som får julklappen kanske inte har någon aning om vad som till exempel passar ihop med älgost. Stoppa med ett recepthäfte eller inkludera ett bröd som passar till så blir det hela en hit.

Presentkort på provningar

Nu för tiden arrangeras det massvis med olika provsmakningar runt om i landet. Vinprovning har funnits i många år, men numera kan man också gå på chokladprovning, ostprovning, whiskeyprovning, cigarrprovning, champagneprovning och många fler. Att ge bort ett presentkort på en sådan provning kan skapa ett roligt minne och det blir säkert också en lärorik kväll. Tillsammans med presentkortet på vinprovningen ger du förstås ett gott vin och likaså ger du en chokladkaka till den som får presentkort på chokladprovning.

Hembakat går alltid hem

Hembakade kanelbullar, kakor och julgodis går hem hos de flesta och det är också roligt att tillverka dessa julklappar. Man kan också koka saft, sylt, chutney, marmelad, göra inläggningar och mycket mer. Man kan förpacka godiset eller kakorna i vackra burkar eller förpackningar och vill man så kan man också skriva ut receptet och lägga med det. De senare åren har muffins och cupcakes blivit enormt populära och dessa går att baka med vilken smak som helst och det finns speciella bakformar och dekorationer att använda sig av, vilket gör att de kan bli underbart vackra och personliga.

Drickbara julklappar

Allehanda drycker är också uppskattat att ge bort som julklappar. Vin är förstås en klassiker, men ett gott te, ett spännande smaksatt kaffe, en glöggflaska, en champagneflaska för nyårsfesten eller en lyxig chokladblandning för den godaste varma chokladen är roliga alternativ till den traditionella vinflaskan.

Vad tycker du om artikeln? Sätt betyg genom att klicka på stjärnorna:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 har satt betyg, medelvärde: 3,33 av 5)
Loading...Lämna en kommentar

Ditt namn

E-mail (publiceras ej)

Sajt


Meny